Dagelijks worden in ons bedrijf vele verschillende producten ingegoten. Een goede organisatie, waarin snelheid en zekerheid een hoofdrol spelen, is in de elektrotechnische branche een must.
Over levertijden
In een branche waarin snel ingespeeld moet kunnen worden op de markt zijn korte levertijden doorslaggevend. Bij het ingieten, de finishing touch in de productieketen, is dan ook topsnelheid geboden. Purtec stelt alles in het werk om de levertijden zo kort mogelijk te houden.
 


Maar snelheid alleen is niet voldoende. Als klant wilt u zekerheid, de sleutel voor continu´teit. Sinds de invoering van een zeer efficiŰnt plansysteem leveren wij in meer dan 98% van de gevallen perfect op de afgeproken tijd af. In de enkele gevallen waarin wij dit niet konden realiseren waren de klanten overigens tijdig ge´nformeerd, niets is immers zo hinderlijk als een verrassing op het laatste moment!
 
Over kwaliteit
Het toezicht op de kwaliteit van de gietproductie is van groot belang. Eenmaal ingegoten producten zijn slecht of helemaal niet te repareren. Voor een ongestoorde werking over de levensduur van het product moet de kwaliteit van het ingietmateriaal dan ook optimaal zijn.
Keuringsafspraken met onze leveranciers dragen bij tot de continue kwaliteit van de grondstoffen.
 

 
Controle en registratie
De verwerking met onze moderne apparatuur en onze dagelijkse controles vormen daarbij het sluitstuk. Zo worden belangrijke procesparameters voor en na de productie gemeten en vastgelegd in een registratiesysteem.