Volledige ingietservice: ook voor de levering van polyurethaan gietharsen kunt u bij Purtec terecht.
Levering gietharsen
Om onze ingietservice compleet te maken leveren wij de drie Purtec polyurethaan gietharsen ook aan bedrijven die zelf ingieten.

Verpakkingshoeveelheden die afgestemd zijn op de kleingebruiker die incidenteel (prototyping, service) wil ingieten, tot grotere verpakkingen voor doorlopende producties.
De gietharsen worden geleverd in sets van 1, 6 en 30 kg. Met de duidelijke instructies kan iedereen tot een goed resultaat komen.
 
 
Verwerkt u meer? In dat geval doen wij u graag een offerte op maat. Levering in grotere verpakkingen tot en met containers behoort tot de mogelijkheden.
Voor de professionele gebruiker kunnen wij meer leveren dan alleen de harsen, ook de levering van apparatuur en hulpmaterialen behoren tot de mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u uitgebreid informeren.
De voordelen
Gebruikmaken van de Purtec gietharsen gaat samen met veel voordelen. U lift mee met ons als verwerker van grote hoeveelheden. Snelle levering uit voorraad, scherpe prijzen en een ruime ervaring.
Uw nieuwe product ingieten met onze hars betekent dat wanneer de productie voor u te groot wordt, u tegen de meest gunstige condities dit door ons kan laten uitvoeren.
Door de grote hoeveelheden die wel zelf verwerken kunnen wij dit materiaal zeer gunstig aanbieden. Zoekt u een middel om uw marge op uw ingegoten product te verbeteren? Neemt u dan zeker eens contact met ons op.
 
Informatiebladen
 
Verzamelspecificatieblad
   
Instructieblad
   
Veilgheidsblad
EH-E72, A-komponent
   
Veilgheidsblad
EH-E83, A-komponent
   
Veilgheidsblad
EH-E95, A-komponent
   
Veilgheidsblad
EH-B, B-komponent